Var hittar jag bra Webbhotell?

Webbhotellet är platsen där hemsidan eller bloggen finns placerad och till den plats där den som skriver in ditt domännamn hamnar. Jämförelsen kan göras med ett kontorshotell med många rum. Ett av de rummen hyr du och sätter upp ditt namn, vilket i denna liknelse motsvaras av domännamnet, som du tar med om du flyttar.
För att dina besökare skall trivas behöver det gå snabbt att komma till dig och inte vara några problem som gör att besökarna vänder. Därför är det viktigt att webbhotellet inte har långa avbrott för underhåll och att servern är snabb så att besökarna kan surfa runt på din sida även med mobiltelefon och dålig uppkoppling.  

Bra webbhotell 2020!

Här nedan presenteras bra webbhotell, vilket som är bäst för dig beror på ändamålet. Priser, servicegrad och prestanda varierar. Titta även på hur lätt du kan arbeta med deras verktyg. C-Panel är mycket vanligt upplägg på webbhotell (se Oderland) som är både kraftfullt och lättarbetat men det kan finnas andra upplägg som du trivs bättre med. Klicka in på sidorna för att se skillnaderna och vad som passar dig bäst. Titta sedan vidare på webbplatsbyggare som hjälper dig bygga en sida på nolltid. För mer besökare kan du lägga upp hemsidan i en länk katalog.

webbhotell

Affiliate - länkar på denna hemsida!

Räkna med att alla länkar på denna hemsida är affiliate länkar. Detta innebär att när du köper något via länkarna betalas det ut en provision till ägaren av denna hemsida. Digitala firman marknadsför alltså olika företags varor eller tjänster och har möjlighet att tjäna pengar på detta. 

En av de mest rekommenderade WordPress-leverantörerna genom WordPress.org. Support experter finns 24/ 7. Robust hjälpcenter som innehåller guider, videohandledningar och mycket mer. Pengarna tillbaka garanti – återbetalning inom 30 dagar efter registrering om du inte är helt nöjd.

Fokusera på att bygga bra webbplatser, inte på webbhotellets komplexitet. Vår hostingplattform ger digitala byråer och e-handel företag flexibilitet och valfrihet. Uppbackad av 24/7/365 stöd. Vi är fast beslutna att leverera snabb prestanda, säkerhet och sömlös skalbarhet för webbplatser.

Starta en gratis provperiod nu!

WP Engine driver ditt företag snabbare med den unika WordPress Digital Experience Platformen. Vi erbjuder den bästa WordPress-värd- och utvecklarupplevelsen en beprövad, tillförlitlig arkitektur som ger oöverträffad hastighet, skalbarhet och säkerhet för dina webbplatser.

FS Data har erbjudit webbhotell, servrar och domännamn sedan 1997. Till skillnad från många andra webbhotell så satsar vi på kvalitet istället för kvantitet. Det gör att våra kunders hemsidor, e-post, bloggar, e-handelssidor m.m. blir snabbare, säkrare och mer stabila. Erbjuder öppet köp i 30 dagar!

Starta din webbplats med en automatisk WordPress-installation med ett enda klick. Backend drivs av LiteSpeed-cachning och avancerad optimering för att säkerställa att dina webbplatser är snabba, pålitliga och säkra. Support experter finns 24/ 7/365. Pengarna tillbaka garanti – om du inte är nöjd med tjänsten.

Ca 1/3 av våra kunder är webbproffs, de vet var det är bra. Vi har gjort detta sedan Jurassic Park (2002) och värd för över 2 miljoner platser. Vi vet att såväl proffs som nybörjare vill ha en webbhotell som fungerar. Webbhotellets verktyg  är utformade att när du växer, kan din webbplats växa med dig. 
HostGator Web Hosting
Oderland är ett göteborgsbaserat företag som räknas bland de bästa inom svenska premium webbhotell. Hos Oderland laddar din webbplats snabbt på stabila servrar och du har alltid tillgång till kunnig support, ”det tekniska underhållet sköter vi, så att du kan bry dig om din webbplats istället”.

Loppia skulle kunna platsa även i kategegorin wepplatsbyggare eftersom det i Loopia Starter ingår både e-post och en hemsida. Du kan  snabbt och enkelt bygga hemsidan med Loopia Sitebuilder och dess populära dra och släpp-funktion. Stort utbud av mobilanpassade mallar för hemsidor som är lätt att anpassade åt olika företag.